NeoFrost Texnologiyası
NeoFrost texnologiyası iki ayrı soyutma bölümlərində optimal səviyyədə 90% -ə qədər təravətli saxlayır. Bundan əlavə soyuducu daxilində soyuq hava dövr edərək xoşagəlməz qoxuların qarşısını alır və maksimum səviyyədə daxili hava keyfiyyəti saxlayır. Bu yeni nəsil NeoFrost texnologiyası dondurucu və soyuducu bölmələrdə A+ enerji sinifinə malik, daha stabil, daha sürətli soyutma texnologiyasıdır. NeoFrost texnologiyasi ilə soyuducuda tərəvəzlər uzun vaxt təravətli qalır.
Aktiv ionlaşdırma
Aktiv ionlaşdırma soyuducuda virusları, bakteriyaları və zəhərli buxarlara səbəb olan hissələri neytrallaşdırmaqla antibakterial effekt yaradır. Nəticədə soyuducuda dövr edən hava təmiz qalır, məhsullar isə daha uzun müddət saxlanıla bilər.
ShockFreeze Bölümləri
Ağıllı Beko ShockFrezze bölümlərində qidalanın sürətlə soyudulması təmin edilir. Burada donma zamanı az vaxt alıq və təbii qida molekulları mikrokristallaşır. Ət və balıq kimi məhsullar dondurulan zaman səthlərinə yapışmır, donu açılanda isə onların şirəsi axmır, forması və qida dəyəri itmir, rəngi dəyişilmir.
Eko-Fuzzy funksiyası
Soyuducunun qapısı 6 saat ərzində açılmırsa “Eko-fuzzy” funksiyası fəaliyyətə başalayır. Eko-Fuzzy funksiyası elektrik enerjisinin istehlakını azalırdır və ətraf mühitdə daha az təhlükəli effekt yaradır və enerjiyə qənaət rejimində işləyir.