TOP 10 SON BAXILANLAR DAXIL OLQEYDIYYAT0
TELEFONTV VƏ AUDİOOYUN VƏ ƏYLƏNCƏFOTO-VİDEO KAMERAKOMPÜTER VƏ AKSESSUARLARMƏİŞƏT TEXNİKASIMƏTBƏX TEXNİKASIKİÇİK EV ALƏTLƏRİMEBEL

Beko CN 151720

(16 səs)
2.9
Brend: Beko
2199 M2089 M
Ümumi xüsusiyyətlər
NövüKombi tipli
Ümumi həcmi, lt530 lt
Soyuducu həcmi, lt267 lt
Dondurucu həcmi, lt48 lt
Soyutma sistemiNofrost
İdarəetmə növüElektron idarəetmə / Sensor ekran
DispleyLCD ekran
Enerji sinfiA+
Rəngi
Üstünlüklər
Soyuducu funksiyalarıSu dispenseri, Butulka üçün rəf, Mavi işıq texnologiyası, Daxili işıqlandırma, Temperatur siqnalı, Avtomatik defrost, Aktiv İonlaşdırma,
Dondurucu funksiyalarıSürətli dondurma, Gündəlik dondurma - 6 kq,
TəhlükəsizlikAntibakterial tutacaqlar, Antibakterial filter, Açıq qapı siqnalı,
Ölçülər
Hündürlüyü, sm185 sm
Eni, sm74 sm
Dərinliyi, sm77 sm
NeoFrost Texnologiyası
NeoFrost texnologiyası iki ayrı soyutma bölümlərində optimal  səviyyədə 90%-ə qədər təravətli saxlayır. Bundan  əlavə soyuducu daxilində soyuq hava dövr edərək xoşagəlməz qoxuların qarşısını alır və maksimum səviyyədə daxili hava keyfiyyəti saxlayır. Bu yeni nəsil NeoFrost texnologiyası dondurucu və soyuducu bölmələrdə A+ enerji sinifinə malik, daha stabil, daha sürətli soyutma texnologiyasıdır. NeoFrost texnologiyasi ilə soyuducuda tərəvəzlər uzun vaxt təravətli qalır.
Active Dual Cooling
Active Dual cooling sistemi vasitəsi ilə dondurucu və soyuducu bölümlər bir birinə bağlı olmadan ayrı-ayrı hava ilə soyudulur.  Rəflər arasında hava sirkuliyasiyası yaxşı dövr edərək qidaların təzə qalmasına şərait yaradır. Bu isə soyuducu və dondurucu arasındakı pis qoxu yaranmasının, qidaların qurumasının və donmasının qarşısı alınır.
Eko-Fuzzy funksiyası
Soyuducunun qapısı 6 saat ərzində açılmırsa “Eko-fuzzy” funksiyası fəaliyyətə başalayır. Eko-Fuzzy funksiyası elektrik enerjisinin istehlakını azalırdır və ətraf mühitə daha az təhlükəli effekti yaradır və enerjiyə qənaət rejimində işləyir.
ShockFreeze Bölümləri
Ağıllı Beko ShockFrezze bölümlərində qidalanın sürətlə soyudulması təmin edilir. Burada donma zamanı az vaxt alıq və təbii qida molekulları mikrokristallaşır. Ət və balıq kimi məhsullar dondurulan zaman səthlərinə yapışmır, donu açılanda isə onların şirəsi axmır, forması və qida dəyəri itmir, rəngi dəyişilmir.

Rəylər

HAQQIMIZDAAKSİYALARSERVİSMAĞAZALARKALKULYATORYENİLİKLƏRKARYERAƏLAQƏ